Mølleparken

7500 Holstebro

Affald i containeren
Husk at dele større objekter i mindre stykker, når f.eks, et  mindre juletræ skal i affaldscontaineren. Containerens låg skal kunne lukkes. Hvis ikke det kan det, tømmer renovationsfolkene ikke containeren. 
Søren Langkjær


Husk at låse og lukke !

Gitte Kjær Nielsen skrev dette i Facebookgruppen "Mølleparken Holstebro" d. 15.okt

Obs - obs.

I nat kl. 1.30 luftede Christian vores hund i haven. Han observerede 2 hætteklædte mænd med masker, der systematisk tjekkede biler og indkørsler rundt i Mølleparken. Vi ringede til politiet, som indenfor få minutter tog en runde og også havde schæferhunden ude (kunne vi høre). Vi ved ikke om de fik fat i een eller to eller blot “stressede” dem.

Blot en opmærksomhed på, at få låst og lukket diverse.


Haveaffald

Læs vejledningen angående korrekt brug af aflevering af haveaffald

Brug dette  link


KONTINGENT 2024

På general forsamlingen blev det besluttet, at kontingentet til ejerlauget uændret skulle være på 2.500 kr. Pengene bedes indbetalt på kontonr. 7601 1140423 senest d. 31. marts 2024.


Haveaffald.

En lille opfrisker angående hvordan haveaffaldet skal sorteres.

Containerne er til blade, ukrudt og smågrene. Har du større grene, skal de laves i mindre stykker, inden de kommes i. Er containerne fulde, må man stille haveaffald i klare sække ved siden af, ikke lukkede med strips eller snor, men åbne. Andet haveaffald såsom jord, sten, store grene o. lignende, henvises til kommunens genbrugsplads. Juletræer skal klippes i småstykker, inden de smides i containerne. De tre huse, der  har opsyn med området ved containerne, fjerner de plastikposer, der evt. ligger, da skraldemanden ikke tager dem med, og holder området pænt.


Haveaffald i poser

De poser med haveaffald der sættes ved siden af haveaffaldscontainerne må ikke være lukkede, da chaufføren skal hælde indholdet direkte i lastbilen, og derfor ikke skal bruge tid på først at åbne poserne.

Dette er bekræftet ved samtale med nomi4s.
Bestyrelsen
 


Fjern giften fra din have - 20.juni 2019

 

Vi har fra Bo Bjerre Dam (Mølleparken 1) modtaget et link til artikel vedr. rent grundvand 

Fjern giften fra din have

 


Hundeluftere i Mølleparken

Der er en del hundeluftere, der tager smutvejen ind igennem Mølleparken, når de skal videre ned i ådalen. Det har medført, at  flere i Mølleparken oplever, at der ligger efterladenskaber fra små og store hunde både på fortov og inde i haver. Hvis I ser / møder en hundelufter, kan I så ikke bede dem om at samle lorten op og holde hunden i snor. De er selvfølgelig velkomne til at gå tur i Mølleparken, bare de ikke efterlader sig "spor."!!