Mølleparken

7500 Holstebro

Haveaffald i poser

De poser med haveaffald der sættes ved siden af haveaffaldscontainerne må ikke være lukkede, da chaufføren skal hælde indholdet direkte i lastbilen, og derfor ikke skal bruge tid på først at åbne poserne.

Dette er bekræftet ved samtale med nomi4s.
Bestyrelsen
 


Fjern giften fra din have - 20.juni 2019

 

Vi har fra Bo Bjerre Dam (Mølleparken 1) modtaget et link til artikel vedr. rent grundvand 

Fjern giften fra din have

 


Hundeluftere i Mølleparken

Der er en del hundeluftere, der tager smutvejen ind igennem Mølleparken, når de skal videre ned i ådalen. Det har medført, at  flere i Mølleparken oplever, at der ligger efterladenskaber fra små og store hunde både på fortov og inde i haver. Hvis I ser / møder en hundelufter, kan I så ikke bede dem om at samle lorten op og holde hunden i snor. De er selvfølgelig velkomne til at gå tur i Mølleparken, bare de ikke efterlader sig "spor."!! 


OBS! OBS! 17.10.2018.

I morges kl 7.15, da Maiken kørte på arbejde, så hun 2 mistænkelige mænd gå rundt lige ud for Mølleparken. De gik med en stige og noget, der lignede værktøj... Men ingen arbejdsbil ude på fortovet. De skrånede over vejen foran hende ved indkørslen til Mølleparken. Om de gik ned af vores vej eller fortsatte videre hen mod Fuglehegnet, så hun ikke. Men vær opmærksom ... der er jo efterårsferie... Mvh Eva.19. april 2018.

Velkommen til 3 haver i Mølleparken.

Torsdag d. 31. maj er der åbne haver i hus nr. 22-32 og 39 i Mølleparken fra kl 18 til 21.

Se mere på www.haveselskabet.dk/måbjerg eller søg på Haveselskabet Måbjerg Kreds.